Spreker van de ochtend: André Kuipers

Met gepaste trots kunnen wij vertellen dat ‘Ambassadeur van de Aarde’ André Kuipers aanwezig zal zijn tijdens de MKB Dag Dordrecht.

In 2011 ging André Kuipers voor zes maanden naar ruimtestation ISS om daar te wonen en te werken. In die zes maanden vloog hij meerdere keren per dag (!) een rondje rond de aarde en hij is de enige levende Nederlander die uit eigen ervaring kan vertellen hoe onze planeet er vanuit de ruimte uitziet.

Zijn verhaal tijdens de MKB Dag Dordrecht zal gaan over hoe wij als mensen hier op aarde maar een klein onderdeel zijn van een veel groter geheel, maar hoe we toch met elkaar een enorme impact (kunnen) maken. Onderwerpen als duurzaamheid, innovatie en technologie zullen centraal staan. Daarnaast zal André Kuipers met zijn unieke en bijzondere verhaal alle aanwezigen weten te inspireren en motiveren. Kortom: dit wil je niet missen.

Nog niet aangemeld voor de MKB Dag Dordrecht? Dat kan nog steeds. De MKB Dag Dordrecht is een cadeautje van de Gemeente Dordrecht voor ondernemers uit de stad en deelname is gratis.
Ik wil erbij zijn!


* In verband met de nieuwe Coronamaatregelen, wordt de MKB Dag Dordrecht dit jaar een digitale ontbijtsessie. Voor meer informatie over het programma en het bezorgen van ontbijtjes kun je hier lezen.