Algemene Voorwaarden

MKB dag Dordrecht 2020

Algemene voorwaarden voor deelname aan de MKB dag Dordrecht.

1. Uw gegevens Voer altijd uw zakelijk e-mailadres in als u een aanvraag indient voor deelname aan de MKB dag Dordrecht. Alle correspondentie verloopt via uw zakelijke e-mailadres. Dordt Onderneemt/gemeente Dordrecht verwerkt uw persoonsgegevens, doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Bekijk het privacy statement op onze website.

2. Doelgroep, prijs en betalingsvoorwaarden Deelname aan de MKB dag Dordrecht is kosteloos. Aan kosteloze deelname stellen wij de onderstaande voorwaarden: a. U voldoet aan de doelgroepomschrijving:

• U bent werkzaam bij een mkb-bedrijf dat gevestigd is in Dordrecht of de regio. b. U vult het registratieformulier volledig in. Komt u met de auto, houdt u er dan rekening mee dat parkeren voor eigen rekening is.

3. Registratievoorwaarden Kosteloos deelnemen is uitsluitend mogelijk als u aan bovenstaande voorwaarden voldoet én zich uiterlijk 18 november 2020 registreert voor de MKB dag Dordrecht.

4. Annuleringsvoorwaarden Wanneer u zich heeft aangemeld voor het congres, maken wij als organisator directe kosten om uw congresdeelname te verwezenlijken. Tot aanvang van het congres is annuleren geheel kosteloos. Annulering van uw deelname kan uitsluitend per e-mail via dordtonderneemt@dordrecht.nl. Heeft u een vraag over annuleren neemt u dan contact op met de afdeling Dordt Onderneemt van gemeente Dordrecht via dordtonderneemt@dordrecht.nl of bel 14 078.

5. Bevestiging en toegangsbewijs Nadat u een aanvraag heeft ingediend voor deelname aan het congres ontvangt u van ons een voorlopige bevestiging van uw aanvraag. In de week voor het evenement ontvangt u een definitieve bevestigingsmail, deze mail is tevens uw toegangsbewijs. Indien uw aanvraag wordt afgewezen omdat u niet aan de algemene voorwaarden voldoet, dan ontvangt u hierover van ons een bericht. U zult dan moeten afzien van deelname.