Maak kennis met
onze partners

Partners en Sponsoren

De MKB Dag Dordrecht kan niet zonder partners en sponsoren. Voor de editie in 2023 waren er drie betrokken partners: Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden, De Koning Advocaten en Verstegen accountants en belastingadviseurs. Waltmann Bedrijfshuisvesting was aangesloten als sponsor, de Dordrechtse Ondernemers Vereniging (DOV) en de POBD waren betrokken als netwerkpartners. 

Onze partners    Onze sponsoren    Onze netwerkpartners

Partners

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden

Samen sterker in IJsselmonde-Drechtsteden. Actief in jouw omgeving, samen met alle leden en klanten. Dat is de Rabobank.

“Vanuit de coöperatieve gedachte van de Rabobank steunen wij de MKB dag. Met inspireren, kennisoverdracht en partijen verbinden dragen wij ons steentje bij.”

Website

De Koning Advocaten

De Koning Advocaten is het grootste advocatenkantoor in Dordrecht. Zij zijn er voor grote en kleine ondernemers. Of je nu net bent gestart of directeur bent van een groot bedrijf. Zij helpen je met juridisch complexe vraagstukken of met handige juridische tips of oplossingen.

“De Koning Advocaten is trotse partner van de MKB Dag Dordrecht. Als juridisch partner van ondernemend Dordrecht ondersteunen we deze dag van de ondernemer van harte!”

Website

Verstegen Accountants en Adviseurs

Goed advies begint bij betrouwbare cijfers. En die zijn bij Verstegen accountants en belastingadviseurs in vertrouwde handen. Van online boekhouden en salarisadministratie tot jaarrekeningcontrole, fiscaal advies, HR-diensten, corporate finance en estate planning. Verstegen accountants en belastingadviseurs is het grootste accountantskantoor in Dordrecht en is er voor het de publieke sector en het mkb.

“Al meer dan 50 jaar bedienen wij het regionale MKB van groot tot klein. De MKB Dag is een prachtig initiatief dat ondernemers vooruit helpt. Met trots hebben wij ons dan ook als partner hiermee verbonden.”

Website

Sponsoren

Netwerkpartner

Ik wil meer informatie!

Ben jij een betrokken ondernemer en draag je de MKB Dag Dordrecht een warm hart toe? Wil je een bijdrage leveren aan het bedanken van onze ondernemers? Word dan partner of sponsor van de MKB Dag Dordrecht in 2024. Neem contact op met Dordt Onderneemt om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op