De MKB Dag Dordrecht komt naar je toe!

Wij keken er ontzettend naar uit om jou op 19 november in Schouwburg Kunstmin te ontvangen voor een inspirerende ochtend. De afgelopen weken zijn we echter geconfronteerd met een stijging van het aantal Covid-besmettingen. Omdat ieders gezondheid voor ons belangrijk is, vinden wij het niet langer verantwoord de MKB Dag Dordrecht door te laten gaan zoals wij dat voor ogen hadden.

Onze Dordtse ondernemers verdienen het natuurlijk wel om in het zonnetje gezet te worden. Daarom hebben we gekeken naar wat wél kan en een alternatief programma opgesteld: de MKB Dag Dordrecht komt naar je toe!

Wat betekent dit voor jou?

André Kuipers zal via een livestream zijn inspirerende verhaal delen en daarna kun je hem via een chatfunctie al jouw vragen stellen. Ook het ontbijt komt naar je toe. Wij verwachten dat we de ondernemers uit de stad op deze manier alsnog een leuke en  inspirerende ochtend kunnen bieden.

Praktische informatie

Wil je digitaal aanwezig zijn bij het verhaal van André Kuipers en genieten van een heerlijk ontbijt van Nobel’s Brood? Meld je dan gauw aan. Deelname is geheel kosteloos. Wij willen er samen met jou een mooie ochtend van maken.

Ja, ik ben er (digitaal) bij!