Partners van de MKB Dag Dordrecht

Zonder partners geen MKB Dag Dordrecht. Daarom zijn wij ontzettend trots en blij om te kunnen vermelden dat ook dit jaar Rabobank en De Koning advocaten onze partners zijn.

De Rabobank

Als ondernemer wil je het maximale halen uit jezelf en je onderneming. Zodat je je bedrijf kunt laten groeien en inspelen op de snel veranderende wereld. Wij helpen je graag bij het regelen van je financiële zaken, zo kun jij je volledig richten op je bedrijf.

Samen impact maken

Rabobank streeft als coöperatieve bank samen met al haar zakelijke klanten naar het realiseren van hun ambities. Want samen maken we het verschil. Daarom zijn we trotse partner van de MKB Dag Dordrecht.

Duurzaam ondernemen

Elke onderneming heeft te maken met duurzame uitdagingen: productiekosten verlagen, minder grondstoffen gebruiken en duurzame producten op de markt brengen. Met onze financiële diensten en toegang tot kennis en netwerken ondersteunen wij je op het gebied van duurzaam ondernemen, bijvoorbeeld met de Rabo Circulair Ondernemen Desk. Zo helpen we ondernemers met de uitdagingen en kansen van deze tijd dat is onze ambitie.

De Koning Advocaten

De Koning Advocaten is het grootste advocatenkantoor in Dordrecht. Een full service kantoor voor ondernemers uit Dordrecht en de Drechtsteden, van grote internationale ondernemingen tot de jonge ondernemer die zojuist is gestart op zijn zolderkamer. Wij helpen je met juridisch complexe vraagstukken of met handige juridische tips of oplossingen.

Impact maken voor onze cliënten

Onze werkwijze wordt gekarakteriseerd door goed luisteren en een heldere en proactieve benadering. Door onze laagdrempelige en creatieve aanpak en onze onverzettelijke werklust creëren we impact in de zaken van onze cliënten.

Trotse partner

De Koning Advocaten is trotse partner van de MKB Dag Dordrecht. Als juridisch partner van ondernemend Dordrecht ondersteunen we deze dag van de ondernemer van harte!

Wij zijn blij dat deze prachtige organisaties zich ook dit jaar weer aan de MKB Dag Dordrecht willen verbinden.


* In verband met de nieuwe Coronamaatregelen, wordt de MKB Dag Dordrecht dit jaar een digitale ontbijtsessie. Voor meer informatie over het programma en het bezorgen van ontbijtjes kun je hier lezen.