Succesvolle vijfde editie van de MKB Dag Dordrecht

Op 14 november vond alweer de vijfde editie van de MKB Dag Dordrecht plaats. Als ondernemer maak je veel mee door de jaren heen. Daarom was het thema dit jaar: ‘Ondernemen is van alle tijden’. Ruim 160 Dordtse ondernemers werden op de rode loper verwelkomd in Kinepolis Dordrecht en stapten op de tijdreis.

De MKB Dag Dordrecht wordt elk jaar georganiseerd om het ondernemerschap te vieren en alle Dordtse ondernemers te bedanken voor hun inzet voor de stad. Dit evenement is een initiatief van de Gemeente Dordrecht & Dordt Onderneemt. De betrokken partners waren dit jaar de Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden, De Koning Advocaten en Verstegen Accountants en Belastingadviseurs. Waltmann Bedrijfshuisvesting is voor het eerst aangesloten als sponsor en de DOV en POBD sloten weer aan als netwerkpartners.

Na het welkomstwoord van dagvoorzitter Boukje van de Ven en Wethouder Maarten Burggraaf vonden er interessante workshops van de drie partners plaats. Verstegen Accountants gaf advies over het uitkeren van dividend in de workshop ‘Show me the money’. In de workshop ‘Maak geen foute wissel’ van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden stond het proces van de bedrijfsoverdracht centraal. De Koning Advocaten gaf tips over waarop je moet letten als je onderneming in zwaar weer komt in de workshop ‘Goede tijden, slechte tijden’.

Daarna was het tijd voor Part II met trendwatcher en merkenbouwer Markward van der Mieden. In deze sessie gaf hij ondernemers inzicht in wat er komen gaat, welke kansen de toekomst biedt en hoe deze in je voordeel kunnen werken. Hoofdspreker Jörgen Raymann wist met een flinke dosis humor alle Dordtse ondernemers te inspireren, motiveren en enthousiasmeren. Daarnaast kwam de kinderburgermeester Keyshia op bezoek.

Deze succesvolle dag werk afgesloten met een netwerkborrel. Hier heeft men onder het genot van een hapje en drankje met elkaar kunnen na praten over de workshops en het optreden van hoofdspreker Jörgen Raymann.

Aan alle ondernemers, partners, sponsoren en andere betrokkenen: bedankt voor deze zeer geslaagde vijfde editie van de MKB Dag Dordrecht!