Raymann is van alle tijden!

Jörgen Raymann, bekend van televisie en radio, is de hoofdspreker op de MKB Dag Dordrecht 2023. Hij staat ondernemers bij op het gebied van urgente topics. “Ik hou ervan om mensen te inspireren en adviseren. Met mijn eigen ervaring en humor wordt het persoonlijk en toegankelijk.”

Vanuit zijn eigen ervaring geeft Jörgen zijn publiek handvatten mee over onderwerpen als werkgeluk, inclusie & diversiteit, leiderschap en de hiermee samenhangende elementen. Denk aan het vinden van de juiste mensen, samenwerken, omgaan met tegenslag, mindset en zelfontwikkeling van medewerkers. Als hoofdspreker weet hij menig mens te inspireren, motiveren en enthousiasmeren.

“Inspiratie is de bron van succes. Met passie en plezier aan het werk zijn, van elkaars krachten gebruikmaken en daarbij een ieder in zijn waarde laten. Veerkrachtig zijn om terug te kunnen veren en het roer om te gooien. Ik geloof in de kracht van mensen.”

Hoe het begon…

Als kind was Jörgen al gefascineerd door het fenomeen televisie. Zijn allereerste vakantiebaantje was dan ook bij de nationale zender van Suriname. In 1998 kwam hij met zijn theatershow naar Nederland en presenteerde daarna ‘The Comedy Factory’ en ‘Raymann is Laat!, een van de meest populaire en de langstlopende late night show van Nederland.

Van televisie naar de ondernemers

Sinds 2020 verzorgt Jörgen motivational speeches op maat voor organisaties, overheid en jongeren als Chief Inspirational Officer bij Lenard & Lenard. Zij hebben als missie om wereldwijd mensen hun kennis op diverse urgente thema’s op een leuke manier te vergroten en om hen in staat te stellen hun ambities en doelen te halen.