MKB Dag Dordrecht 2022 groot succes

Ruim 150 Dordtse ondernemers kwamen op 18 november, de Dag van de Ondernemer, naar de MKB Dag Dordrecht 2022 in het Postillion Hotel. Het thema dit jaar was ‘Ondernemen is vooruitkijken’ en daar blikken we graag op terug.

Het was inmiddels de vierde editie van de MKB Dag Dordrecht, georganiseerd door Gemeente Dordrecht en Team Dordt Onderneemt. Met deze speciale dag bedanken zij alle Dordtse ondernemers voor hun inzet en bijdrage aan de stad.

In het mooi aangeklede Postillion Hotel Dordrecht heette Boukje van de Ven van Team Dordt Onderneemt alle ondernemers welkom en sprak met Wethouder Economie Chris van Benschop. Daarna was het tijd voor de workshops. Netwerkpartner DOV had Laura van Die van Capital v gevraagd om de ondernemers meer te vertellen over werkgeluk of werkgelul. De sponsoren Visser&Visser en TO BE FOUND kwamen aan het woord over hun sociale bijdrage bij de workshop van Stichting Maatschappelijk Ondernemen. Ook de partners verzorgden een workshop: De Koning Advocaten vertelde ondernemers meer over het creëren en behouden van een veilige werkomgeving en de Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden gaf meer informatie over voorkomen van een cyberaanval.

Hoofdspreker Robert Doornbos maakte er echt een feestje van door alle ondernemers een uniek kijkje in de Formule 1 te geven. Het bijzondere beeldmateriaal, zijn humor en enthousiaste manier van vertellen zorgden ervoor dat iedereen gefascineerd zat te luisteren naar zijn verhaal.

De netwerkborrel zorgde met een heerlijk hapje en drankje voor een mooie afsluiting van deze speciale dag voor de ondernemers.

“We kijken wij terug op een zeer geslaagde MKB Dag Dordrecht 2022!”, aldus Team Dordt Onderneemt.