MKB Dag Dordrecht 2021: een online succes

Voor het derde jaar op rij organiseerden de gemeente Dordrecht en Dordt Onderneemt, in samenwerking met de Rabobank en De Koning Advocaten, de MKB Dag Dordrecht. Met ontbijtjes die aan huis werden bezorgd en een live verbinding vanuit Schouwburg Kunstmin, kregen honderden Dordtse ondernemers een inspirerende ochtend voorgeschoteld.

De MKB Dag Dordrecht stond in het teken van het thema ‘ondernemen is samen impact maken’ en met de lancering van We Do Business werd daar mooi op ingespeeld. “Dit nieuwe platform is er echt voor de lokale ondernemer. Op dit moment zijn er ruim 150 ondernemers aangemeld en zij weten elkaar al goed te vinden. We hopen natuurlijk op veel meer inschrijvingen en willen daarmee de Dordtse ondernemers nog meer bij elkaar brengen”, aldus wethouder Burggraaf.

Vervolgens was het de beurt aan ‘Ambassadeur van de Aarde’ André Kuipers. De kijkers werden meegenomen in zijn inspirerende erhaal over motivatie om grenzen op te zoeken en wat daarvoor nodig is. Ook vertelde hij hoe techniek en innovatie in onze alledaagse bezigheden onmisbaar zijn en hoe informatie vanuit de lucht daaraan bijdraagt.

Vanuit de Dordtse ondernemers waren de geluiden positief. “Wat een ontzettend leuke MKB Dag Dordrecht. Eerst de wethouder op de stoep om een ontbijt te bezorgen en daarna het inspirerende verhaal van André Kuipers. Zo mogen de ochtenden vaker beginnen”, vertelt Erwin Dornscheidt van Baas Makelaardij. Loran van der Kooij van KVMC sluit zich daarbij aan: “Ontzettend leuk dat er op deze manier persoonlijke aandacht was voor ondernemers uit de stad. En extra leuk dat de wethouder de tijd en moeite nam om in ons nieuwe kantoorpand een ontbijt te bezorgen.”

Heb je de aftermovie al gezien?

Bekijk de aftermovie