Jan-Jaap van der Wal tijdens MKB Dag ontbijtsessie

Gemeente Dordrecht en haar partners zorgen op de dag van de ondernemer, op vrijdag 20 november, voor een ontbijt en een glimlach voor Dordtse ondernemers en jubilarissen.

Pittige tijden die vragen om durf en doorzettingsvermogen van onze ondernemers. Wethouder economie en ondernemerschap Maarten Burggraaf: “Als blijk van waardering voor hun bijdrage aan de stad, organiseren we dit jaar een digitale ontbijtsessie. Want we blijven werken aan wat wel mogelijk is. Op deze manier hopen we de Dordtse ondernemers de dag met een glimlach te kunnen laten starten.

Ook de Dordtse jubilerende ondernemers zetten we op 20 november in het zonnetje. Dit jaar met meerdere 100-jarigen, daar mag onze stad heel trots op zijn!”

MKB Dag ontbijtsessie met Jan-Jaap van der Wal

Ondernemers uit Dordrecht kunnen zich gratis aanmelden voor de digitale ontbijtsessie op vrijdag 20 november van 08.00 – 09.15 uur. Deelnemers ontvangen een vers ontbijt, thuis of op hun werk, om van te genieten tijdens de MKB Dag ontbijtsessie. Jan-Jaap van der Wal zorgt ervoor dat jij de dag begint met een flinke dosis positieve energie.

Aanmelden kan hier.