Het lokale ondernemersevent in Dordrecht!

De MKB dag Dordrecht 2019 werd door ondernemers beoordeeld met een gemiddelde van een 7,8!

Thema: Ondernemen is topsport!
Datum:
Vrijdag 15 november 2019
Editie: 1e keer
Locatie: Sportboulevard Dordrecht
Dagvoorzitter: Jeroen Put (Cirkellab)
Gastheer: Maarten Burggraaf (wethouder Economie)

Keynote speaker: Maarten van der Weijden

Hoofdsponsoren:

     

Aanwezig als gast:
Burgemeester Wouter Kolff, wethouder Marco Stam, de Dordrechtse OndernemersVereniging (DOV), woordkunstenaar Jaime Quant, winnaars van de ZomerOndernemer 2019, Dordt Sport, Omgevingsdienst Zuid-Holland-Zuid.

Projectteam:

  • Projectleider Mojgan Mohajer Irvani
  • Team Dordt Onderneemt
  • Team Opgave Ondernemende Stad
  • Communicatie door Femke Bruinsma & Merin de Does
  • Projectsecretarissen Denise Londt & Ingrid Velt
  • Trainee Susanne Oerlemans
  • Hostessen van Davinci College Dordrecht

Fotografie

Videografie

Powersessies

Powersessie: innovatie met Innovation Manager F&A Niels Snoep

Niels Snoep is Innovation Manager Food & Agri bij de Rabobank. In deze powersessie doorbreekt hij samen met jou vaste denkpatronen – door een wel heel bijzondere uitdaging. Spelend innoveren met Snoep doet je ogen openen voor innovatiekansen in joúw business.

Vind je het hoog tijd voor een Snoepje?

Powersessie: innovatie casus met Artishock Augmented Reality

Artishock maakt oplossingen op het gebied van Augmented Reality (AR). Je krijgt antwoorden op vragen die je zelf nog niet verzonnen had – en die ver vooruit lopen op de tijd. Maar de toekomst komt sneller dan je denkt. Door middel van een interessante en actuele business case wordt de financiële kant van investeren in innovatie belicht, evenals de verbluffende resultaten van AR techniek.

Artishock Augmented Reality Bedrijf Nederland

Powersessie: ondernemen en human capital met Marco Boogers

Door durf, tegenslag, doorzettingsvermogen en een duidelijke visie is Marco Boogers erin geslaagd van profvoetballer naar succesvol ondernemerschap te gaan. Een rasechte Dordtenaar, die zijn leercurve deelt met andere ondernemers. Hij praatte over het scouten van talent – in de sport en in het zakenleven – en over doorgaan waar anderen opgeven.

Er is leven na voetbal.

Powersessie: e-sports in maatschappelijke en ondernemende zin

Dat e-sports veel meer is dan tieners die hun uren slijten met gamen, moge na deze powersessie duidelijk zijn. De mannen van House of Esports timmeren hard aan de weg om deze tak van sport breder inzetbaar te maken. Wist je bijvoorbeeld dat je aan de hand van een game beroepsprofielen van potentiële medewerkers op kunt stellen? Of dat het een geniaal middel is voor teambuilding?

Neem eens een kijkje op de website van House of Esports.

Powersessie: bescherm jezelf en je business tegen cybercriminelen

Laat de hackers je niet het kaas van je brood moederbord eten. Met de cybergame van Chief Information Security Officer (CISO) Tom de Haan en zijn team, wapen je jezelf optimaal tegen digitale criminelen. Zo leer je dat openbare Wi-Fi netwerken dooddoeners zijn voor de bescherming van je privébestanden – ook al ben je allang weer uitgelogd. Dat, en een interactieve hackersgame leren je het één en ander over het beschermen van je digitale gegevens.

Deze CISO geeft regelmatig lezingen.

Het lokale ondernemersevent in Dordrecht!